Systeemplafonds plaatsen in Hoogeveen

Systeemplafonds worden veel toegepast in openbare ruimten. Wilt u systeemplafonds plaatsen in uw pand of moet het bestaande plafond worden vervangen? Neem dan snel contact op met TE-EL Afbouw BV uit Hoogeveen. Wij zijn uw betrouwbare en professionele partner in droge afbouw en horen graag welke klus wij voor u mogen uitvoeren!

Systeemplafonds plaatsen

Systeemplafonds hebben een aantal voordelige eigenschappen die goed van pas komen in openbare ruimtes. De plafonds kunnen snel geplaatst worden en daarmee kan de ruimte strak worden afgewerkt. Doordat er ruimte ontstaat tussen het dak en het plafond, worden leidingen netjes weggewerkt en is er ruimte om verlichting in te bouwen. De platen zijn eventueel brandwerend en kunnen geluid absorberen, wat in een grote, holle ruimte erg fijn en natuurlijk veilig is. En mocht het nodig zijn, dan kunnen wij eenvoudig een verouderd systeemplafond vervangen.

Wij monteren vaste plafonds en demontabele plafonds en adviseren u graag over een oplossing op maat voor uw specifieke ruimte. Naast het plaatsen van plafonds kunt u bij ons ook terecht voor het plaatsen van systeemwanden en verlichting. Zo creëert u, bijvoorbeeld in uw kantoorpand, een multifunctionele ruimte die snel en naar behoefte aangepast kan worden.

Uw partner: TE-EL Afbouw BV

Door onze jarenlange ervaring in de droge afbouw kunnen wij u voorzien van kwalitatief hoogstaande oplossingen, passend bij uw situatie. Onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd, zij hebben ervaring en weten precies wat zij doen. Daarnaast is TE-EL Afbouw BV FSC en PEFC gecertificeerd. Dit betekent dat wij met duurzame materialen werken. Ook krijgt u van ons een vast aanspreekpunt. Zo worden systeemplafonds, systeemwanden en verlichting goed op elkaar afgestemd.

Wilt u meer weten of mogen wij een systeemplafond vervangen of nieuw plaatsen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op de website, via telefoon of via e-mail. TE-EL Afbouw BV uit Hogeveen is u graag van dienst!